یخ در بهشت ساز

 


یخ در بهشت ساز:

در زیر صفر ، یخ در بهشت ساز ، ما باید با یک تکه یخ غول پیکر رنگی که در یک فنجان شناور است ، خاتمه دهیم ، نه یخ های ریز که در مایع رنگی شناور هستند. اما به نام طراوت ،  ماشین معدنی بی گناه به ماشینی تبدیل می  شود که قوانین فیزیک را در هم می شکند.

هیچ چیز ساده تر از تهیه آب نمک ، کمی کنسانتره مایع مخلوط با آب نیست. مایع را داخل گلدان بریزید سپس با فشار دادن دکمه ، میکسرها را فعال کنید. سیستم خنک کننده خنک می شود و 2 ساعت بعد ترشح خوب است. در حقیقت ، تهیه دوغاب خیلی ساده نیست زیرا در دمایی که سرو می شود ، یخ در بهشت ساز برای فاش کردن راز آن ، باید آن را جدا کنیم.

سیستم خنک کننده به لطف کمپرسور ، کندانسور ، دریچه های انبساط و اواپراتور ، مبرد را در لوله های خود گردش می دهد.

در لوله های اواپراتور ، مبرد از مایع به گاز تبدیل می شود. تغییر شکل باعث می شود گرمای زیادی جذب شود. با جذب گرما ، سرما پشت سر گذاشته می شود. مرکز کاسه ، که در تماس مداوم با سیستم خنک کننده است ، بسیار سرد است. هوا بسیار سرد است ، گرمای محلول را جذب کرده و آن را تا منفی 3  درجه سانتیگراد خنک می کند ،  اما در زیر صفر ، مولکول های آب موجود در محلول باید به حالت جامد تغییر کند ، آنها باید در کنار هم جمع شوند و کریستال های یخ تشکیل دهند. دو چیز مانع از وقوع آن می شود ؛ یکی ضد یخ در محلول و دیگری حرکت مداوم مخلوط کن ها است.

در ابتدا ، ماده ای که دمای انجماد را کاهش می دهد ، دومین ماده مهم در مخلوط است. این پیچیده تر و مرموزتر از شکر قدیمی خوب نیست. مولکولهای قند بین مولکولهای آب می لغزند و مانع از پیوند آنها با یکدیگر می شوند ، زیرا آنها نمی توانند با هم تماس بگیرند ، نمی توانند کریستال شوند و یخ در بهشت ساز ایجاد کنند.

ترفند این است که فقط  درصد مناسبی از قند  را انتخاب کنید تا برخی از مولکول های آب به یکدیگر دست بزنند ، زیرا پس از همه ما می خواهیم یخ در بهشت ساز در گلاب شناور شوند. بیش از 15 شکر و خراب شدن ، شما در نهایت مایع سرد و شیرین خواهید داشت. زیر 10 شکر و دوباره خراب می شود ، مولکول های آب زیادی به یکدیگر متصل می شوند ، مخلوط شروع به یخ در بهشت ساز می کند و موتورهای میکسر آسیب می بینند.

در حال حاضر میکسرها ، قسمت دیگر دستگاه به شکستن قوانین فیزیک کمک می کند. میکسر افقی لجن را به جلو حرکت می دهد. مخلوط کن عمودی لجن را از بالا به پایین حرکت می دهد. هر میکسر به لطف موتور الکتریکی متصل به سیستم یخ در بهشت ساز می چرخد ​​، حرکت ثابت میکسر از یخ زدگی جلوگیری می کند.



با تغییر مداوم بخشی از مخلوط در تماس با قسمت سرد انجماد ، دوغاب به طور مساوی سرد می شود. اما مهمتر از همه ، این حرکت همچنین مانع از پیوند مولکول های آب با یکدیگر می شود که برای تشکیل یخ ضروری است. حرکت مخلوط کردن ، چند یخ در بهشت ساز تشکیل شده را می گیرد و آنها را در اطراف پخش می کند ، در غیر این صورت یخ در بهشت ساز در قسمت بالای دستگاه ایجاد می شوند ، زیرا  یخ در بهشت ساز همیشه در آب شناور است. بدون میکسرها ، یخ در بهشت ساز تا بالای آن شناور می شد. در حقیقت ، دستگاه کاملاً طراحی شده است تا اجازه دهد چنین مخلوطی غیر ممکن وجود داشته باشد. قوانین فیزیک را با دو مخلوط کن و کمی شکر در هم می شکند. یک دستاورد معمولی برای دستگاهی که هر چیزی غیر از عادی است.

با جلوگیری از تشکیل آب برای ایجاد پیوندهای لازم برای ایجاد یخ ، دستگاه دوغاب آب را مایع ، اما زیر نقطه انجماد نگه می دارد.

یک یخ در بهشت ساز یک واحد کاملاً جدایی ناپذیر است که برای ایجاد و توزیع لجن طراحی شده است. سازندگان شل و ول می توانند پیشنهاد نوشیدنی را تغییر دهند و به شما این امکان را می دهند که منوی نوشیدنی های خود را فقط از یک قطعه واحد گسترش دهید.

تاثیر بصری که یک یخ در بهشت ساز یا گرانیتی ایجاد می کند می تواند یک ابزار بازاریابی عظیم باشد که واقعاً توجه مشتریان را به خود جلب کرده و یک نقطه کانونی ایجاد کند. علاوه بر این ، بر خلاف یخ در بهشت ساز پخش نوشیدنی یخچال که باید در پایان روز تخلیه شده و صبح روز بعد دوباره پر شوند ، می توان یک شبه آبکش را در ماشین گذاشت.

جهت كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان تجهیز گستر خاورمیانه تماس بگيريد. 4283-4437-021



نظرات